- Timp preparare:
- 30-60 minute
- Varsta:
- 8 - 12 luni
- Prezent in categoriile:
- Carne de pui, Carne de curcan, Feluri de mancare, Piept de pui, Mancaruri de pui, Mancaruri cu carne, La foc, Carne, Legume, Mancaruri, Pranz, Cina, Gustoase
Ingrediente:
- 3 ardei grasi
- o ceapa medie
- un dovlecel mic
- o lingura de orez
- 30 de grame de piept de pui sau de curcan
- un varf de cutit de sare
- o rosie medie (eu nu pot folosi rosia pentru ca baietelul meu are dermatita atopica iar medicul dermatolog ne-a spus sa nu ii dam rosie pana la un an)
- o lingurita de ulei de floarea soarelui
Mod de preparare:
Se fierb orezul si carnea separat. Dupa ce se fierbe, carnea este tocata marunt. Se taie marunt ceapa, iar dovlecelul se da prin razatoare. Se amesteca toate ingredientele, eventual se adauga foarte putina sare, apoi ardeii sunt umpluti. Se lasa la foc mic o jumatate de ora, iar in apa in care fierb ardeii se adauga o lingurita de ulei. Se pot servi cu iaurt.
POFTA BUNA!
Reteta propusa de Veronica Mustatea
pentru concursul Qbebe: Retete sanatoase pentru mamici si pitici
Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!