INGREDIENTE
(pentru 4 persoane): 1 pulpa de curcan, 1 varza medie, 1 ceapa, 1
morcov, 1 conserva mica de rosii decojite, 2 linguri de bulion, 3 catei de
usturoi, sare, piper, boia dulce, patrunjel, marar
Pune la fiert pulpa
de curcan. Cand s-a fiert desprinde in fasii carnea de pe os.
Toaca marunt in
robot sau da pe razatoare ceapa si morcovul.
Toaca varza.
Freac-o cu putina sare pana ce se inmoaie. Pune intr-o cratita 1 pahar de apa si
pune varza la calit. Adauga apoi morcovul si ceapa si carnea de curcan.
Pune totul la cuptorul incins in prealabil,
pentru 30 de minute, la 220 de grade Celsius.
Intre timp pune in robot rosiile decojite,
bulionul, usturoiul si sarea, piperul, boiaua dulce si amesteca pana ce devine totul o pasta.
Adauga peste varza si mai lasa la cuptor inca 15 minute.
POFTA
BUNA!
Reteta oferita de:
www.reteteoriginalebygabriela.blogspot.ro