- Timp preparare:
- 35 minute
- Varsta:
- 2 - 4 ani
- Nivel dificultate:
- usor
- Prezent in categoriile:
- Ciorbe, Varza rosie, La foc, Iarna, Primavara, Ciorbe de legume, Vara, Toamna, Ciorbe de post, Ciorbe de vara, Ciorbe usoare, Varza, Legume, Cartofi, Ceapa, Romanesti, Pranz, De post, Vegetariene, Simple
- Ingrediente principale:
- varza rosie, cartofi, ceapa
Ingrediente detaliate pentru ciorba de varza rosie:
- 1 morcov;- 1/2 ceapa alba;
- 1 cartof mare;
- 1/2 varza rosie medie;
- 150 ml bors proaspat;
- 150 ml pasta de tomate;
- patrunjel si sare dupa gust.
|
Cum prepari ciorba de varza rosie:
In oala de ciorba pune ulei cat sa formeze o pelicula subtire, lasa focul mediu si pune la calit ceapa si morcovul tocate cubulete. Cand incep sa devina aramii, adauga 3L de apa rece. Lasa sa fiarba 10 minute, apoi adauga varza rosie tocata fasiute subtiri, dar nu foarte lungi. Lasa la fiert 10-15 minute (in functie de cum iti place sa fie varza, moale sau mai crocanta), apoi adauga cartoful taiat cubulete si pasta de tomate. Amesteca incet si lasa inca 5 minute, dupa care poti adauga si borsul. Lasa inca 10 minute, dar la foc mic, dupa care poti adauga sare si patrunjel dupa preferinte.Pofta buna! |
|
Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!