- Timp preparare:
- 20 de minute
- Varsta:
- 2 - 4 ani
- Nivel dificultate:
- usor
- Prezent in categoriile:
- Aperitive, Aperitive din peste, Aperitive de Craciun, Aperitive de Pasti, Aperitive de Revelion, Aperitive speciale, Aperitive deosebite, Finger Food, La cuptor, Mancaruri italiene, La foc, Lapte, Lactate, Legume, Peste, Ardei, Italiene, Craciun, Revelion, Pasti, Zi de nastere, Mic dejun, Pranz, Cina, Gustari, Gustoase, Deosebite
- Ingrediente principale:
- ardei gras, ansoa
Ingrediente pentru aperitiv cu ardei gras si ansoa:
2 ardei grasi galbeni
2 ardei grasi rosii
100 g de ansoa
2 catei de usturoi
3 linguri de lapte
1 legatura de patrunjel verde
1 lingura de ulei de masline
1 lingura de unt
Cum prepari aperitiv cu ardei gras si ansoa:
Ardeii se spala, se scurg, se taie in patru, se curata de seminte. Se pun pe o tava unsa cu unt sau ulei la copt in cuptorul incins in prealabil, pentru 30-40 de minute, pan ace coaja se inmoaie. Intre timp fileurile de ansoa se piseaza impreuna cu usturoiul. Pasta de peste se caleste in unt, amestecat cu uleiul de masline, la foc moderat. Amestecand usor, se adauga laptele si patrunjelul tocat. Se scot ardeii din cuptor, se lasa la racit, se curata de coaja, se umplu cu pasta de ansoa si se modeleaza rulori. Pofta buna!
Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!