- Timp preparare:
- 10-30 minute
- Varsta:
- 8 - 12 luni
- Prezent in categoriile:
- La cuptor, Legume, Dovlecei, Gustari, De post, Vegetariene, Simple
Bostanul contine multa apa, de aceea prepararea lui la cuptor este cea mai buna metoda. In plus, in felul acesta isi mentine si aroma si nutrientii, aproape integral.
Taie bostanul bucati, tot asa cum tai pepenele vara. Unge feliile cu foarte putin unt, sau lei de masline, daca preferi. Asaza-le pe tava unsa bine cu ulei de masline si stropeste-le cu putina apa.
|
"Arunca" putin sirop de artar, ca sa fie mai dulci. Sau, mai simplu, poti sa stropesti feliile cu zahar brun. Apoi adauga scortisoara si poti chiar incerca o intepatura de ghimbir. Te sfatuiesc sa amesteci prafurile inainte, pentru a fi sigura ca aroma va fi compacta.
Si acum, la cuptor cu ele. Cand sunt gata, miezul copt de pe felie o sa iti bucure bebelusul.
Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!