- Timp preparare:
- 30 de minute
- Varsta:
- 6 - 8 luni
- Nivel dificultate:
- usor
- Prezent in categoriile:
- Feluri de mancare, Garnituri, La cuptor, La aburi, La foc, Piure bebelusi, Legume, Telina, Cartofi, Pastarnac, Piure, Simple
- Ingrediente principale:
- pastarnac, telina, patrunjel
Ingrediente pentru piure de radacinoase:
1 radacina de pastarnac
1 radacina de patrunjel
¼ de radacina de telina
1 cartof mare - optional - daca bebe are peste 9 luni
10 g de unt sau 1 lingurita de ulei de masline - optional - daca bebe are peste 9 luni
Sare - optional - daca bebe are peste 1 an
Cum prepari piure de radacinoase:
Spala si curata legumele. Ai 3 optiuni de preparare a acestui piure. Fie le pui, pur si simplu, la fiert, apoi scurgi apa si le pasezi. Fie le prepari la aburi. Fie la cuptor, in apa, taiate in bucati mici si puse intr-un vas termorezistent. Dupa ce le pasezi adaugi untul sau uleiul de masline. Pofta buna la pitic!
Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!