- Timp preparare:
- 60 de minute
- Varsta:
- 2 - 4 ani
- Nivel dificultate:
- mediu
- Prezent in categoriile:
- Salate, Sosuri, La foc, Carne, Legume, Spanac, Cartofi, Pranz, Cina, Salate de cartofi, Gustoase, Sosuri pentru salate, Sosuri cu usturoi, Cartofi fierti
- Ingrediente principale:
- cartofi, spanac, sunca de curcan
Ingrediente detaliate pentru salata de cartofi si spanac:
Pentru sosul de usturoi ai nevoie de:
- 1 lingurita de usturoi pisat bine
- 1 lingurita de suc de lamaie
- 1 lingurita de oregano uscat
- sare si piper dupa gust
Pentru salata ai nevoie de:
- 2 cartofi fierti
- cateva fire de spanac
- sunca de curcan
- 2 oua
- 2 fire de ceapa verde
Cum sa prepari salata de cartofi si spanac:
Pentru a obtine sosul de usturoi, adauga toate ingredientele intr-un bol si amesteca pana obtii o compozitie fina si omogena, apoi lasa-le la rece. Unge o tigaie cu ulei de masline, perpeleste felii subtiri de sunca. Fierbe ouale. Curata si fierbe cartofii, apoi lasa-i sa se raceasca. Intre timp, pune spanacul intr-un bol cu apa rece pentru jumatate de ora, apoi scoate-l, usuca-l cu ajutorul unui prosop sau servetel de bucatarie si baga-l in frigider. Dupa 7 minute scoate cartofii si spanacul de la frigider, taie totul intr-un vas si adauga putina sare. Adauga sosul de usturoi si amesteca bine.
Pofta buna!
Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!