- Timp preparare:
- 20 de minute
- Varsta:
- 1 - 2 ani
- Nivel dificultate:
- usor
- Prezent in categoriile:
- Supe, La foc, Iarna, Primavara, Vara, Toamna, Pranz, Cina, Gustoase, Simple, Supe de legume, Supe usoare, Supe rapide
- Ingrediente principale:
- patrunjel, cartofi, apa, ulei de masline, supa de pui/de legume
Ingrediente pentru 4 porții de Supă de pătrunjel
2 legături mari de pătrunjel2 cartofi, 1 morcov, o ceapă, 2 căței de usturoi
1 l de apă
1 lingură unt sau 1 lingură ulei de măsline
sare și piper (după gust)
Timp de preparare: 20 de minute
Cum se prepară Supa de pătrunjel
Pasul 1: Cartofii și morcovii vor fi curățați și tăiați feliuțe subțiri
Pasul 2: Pătrunjelul va fi spălat și tăiat mărunt
Pasul 3: Pune la fiert cartofii, morcovul și ceapa întreagă, curațată.
Pasul 5: Vei lăsa la fiert, mai întâi la foc mare și apoi la foc mic, pentru 10-15 minute. Adaugi usturoiul și mai lasă 2 minute.
Pasul 6: Ingredientele vor fi transformate în pastă cu ajutorul unui blender, apoi adaugi unt sau ulei de măsline.
Pasul 7: În fiecare porție se mai poate adăuga smântână, sare și piper.
Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!