- Timp preparare:
- 20 de minute
- Varsta:
- 1 - 2 ani
- Nivel dificultate:
- usor
- Prezent in categoriile:
- Aperitive, Aperitive calde, Mic dejun copii, Aperitive cu branza, Finger Food, Aperitive rapide, La cuptor, Mozzarella, Lactate, Legume, Oua, Masline, Frantuzesti, Oua de gaina, Mic dejun, Gustari, Simple
- Ingrediente principale:
- paine, mozzarella
Ingrediente pentru paine frantuzeasca la cuptor
1 bagheta frantuzeasca4 oua
200 g mozzarella
1 lingurita de oregano, sare si piper dupa gust
optional: masline, sunca, ceapa, ciuperci, chorizo, etc.
Cum prepari paine frantuzeasca la cuptor
Taie bagheta in trei, apoi fiecare parte din ea pe jumatate. Bate bine ouale, amesteca-le cu oregano, sare, piper. Toarna peste feliile de bagheta ouale. Adauga mozzarella razuita si orice alte ingredient mai doresti. Incinge cuptorul. Incnge cuptorul. Tapeteaza o tava de cuptor cu hartie de copt, aseaza feliile de bagheta si pune totul la cuptor pana ce mozzarella se topeste si se gratineaza usor. Serveste painea frantuzeasca cu rosii. Pofta buna!
Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!