- Timp preparare:
- 30-60 minute
- Varsta:
- 1 - 2 ani
- Prezent in categoriile:
- Carne de curcan, Feluri de mancare, Finger Food, La aburi, Carne, Piept de curcan, Chiftele, Pranz, Cina, Gustari
Ingrediente:
- 500 g piept de curcan
- 1 ceapa
- 1 morcov mare
- o legatura marar
- 2 oua
- 1 cescuta de ulei de masline
- 3 linguri de pesmet
- 1 catel de usturoi
- 1 praf de sare
- 1 cana cu susan
Carnea o toc, adaug ceapa taiata marunt, morcovul dat pe razatoarea mica, tai mararul marunt, adaug 2 oua, uleiul de masline, pesmetul, putina sare si un catel de usturoi pisat. Le amestec, iar daca consistenta aluatului este prea moale mai putem adauga pesmet. Fac bilute din aluat, apoi le rulez in susan, dupa care le pun in aparatul de aburi si reglez la 35-40 minute. Pofta mare ! :)
Reteta propusa de Antohe Lorena Iulia
pentru concursul Qbebe: Retete Sanatoase pentru mamici si pitici
Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!