- Timp preparare:
- 45 de minute
- Varsta:
- 8 - 12 luni
- Nivel dificultate:
- usor
- Prezent in categoriile:
- Mic dejun copii, Feluri de mancare, La foc, Lapte, Toamna, Piure bebelusi, Lactate, Legume, Dovleac, Piure, Mic dejun
- Ingrediente principale:
- fulgi de ovaz, dovleac
Ingrediente pentru terci de ovaz cu dovleac:
300 g dovleac
200 g de fulgi de ovaz
½ de lingurita de nucsoara
½ de lingurita de scortisoara
½ de lingurita de esenta de vanilie
50g de unt, 1 cana de lapte
miere (optional)
1 cana de apa
Cum prepari terci de ovaz cu dovleac:
Curata dovleacul, taie-l in cuburi mici si pune-l la fiert cu apa cat sa il acopere. Separat, pune la fiert, fulgii de ovaz in lapte. Cand s-au fiert, scurge apa de la dovleac si amesteca cu fulgii de ovaz, adauga untul, condimentele si paseaza bine cu blenderul. Daca bebe are peste 1 an, poti adauga in castronelul lui si 1 lingurita de miere. Pofta buna!
Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!