- Timp preparare:
- 30 minute
- Varsta:
- 8 - 12 luni
- Nivel dificultate:
- usor
- Prezent in categoriile:
- La foc, Fasole verde, Smantana, Fasole pastai, Fasole, Lactate, Legume, Romanesti, Pranz, Cina, Gustoase, Simple, Deosebite
- Ingrediente principale:
- fasole pastai, unt, smantana
Ingrediente detaliate pentru sote de fasole pastai:
100 grame fasole pastai
un cubulet de unt
20 grame smantana
20 grame parmezan
1 gram de sare (optional, daca bebe are peste 1 an)
Cum preparam sote de fasole pastai:
Pastaile de fasole se curata, se spala. Intr-o tigaie/cratita cu capac inabusim la foc mic pastaile cu unt si 2 linguri de apa. Dupa ce pastaile s-au inmuiat bine adaugam smantana si mai lasam 10 minute la foc amestecand din cand in cand. Adaugam parmezan razuit. Daca bebe nu poate manca pastaile intregi, le taiem cu furculita. Soteul de fasole pastai se serveste caldut la pranz sau chiar seara, alaturi de carne de pasare sau peste. Pofta buna!
Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!