- Timp preparare:
- 10-30 minute
- Varsta:
- 2 - 4 ani
- Prezent in categoriile:
- Aperitive reci, Aperitive, Aperitive din peste, Aperitive rapide, Fara foc, Peste, Gustari
De ce ingrediente am nevoie pentru prepararea pastei de peste?
Creierul este unul dintre cei mai mari consumatori de energie, iar buna lui functionare depinde intr-o masura considerabila de aportul de fosfor si, prin urmare de consumul de peste. Asadar exista motive intemeiate sa folosesti pestele ca ingredient in retetele tale. Iata de ce anume ai nevoie pentre prepararea pastei de peste:
2 conserve de peste in ulei
o ceapa
100 g de margarina
zeama de lamaie
sare
piper
Cum se prepara pasta de peste?
Pasta de peste este deosebit de usor de preparat si timpul de pregatire este foarte scurt. Iata ce pasi sunt de urmat:
Scurge pestele de ulei.
Paseaza pestele si apoi freca-l cu margarina pana se omogenizeaza.
Adauga zeama de lamaie, sarea si piperul dupa gust.
Adauga , la final, ceapa tocata marunta.
Poti adauga si unul sau doi catei de usturoi rasi.
Pasta de peste poate fi folosita la prepararea de sandvisuri, dar poate fi consumata si alaturi de legume crude. Trebuie stiut si ca micutii ai caror mame au consumat peste pe perioada sarcinii si a alaptarii si care, apoi, au primit, in alimentatia lor peste, s-au dezvoltat neuropsihic mai rapid, avand si un nivel al inteligentei mai ridicat. Asa ca, spor la gatit si pofta buna!
Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!