- Timp preparare:
- 30 de minute
- Varsta:
- 1 - 2 ani
- Nivel dificultate:
- mediu
- Prezent in categoriile:
- Carne de pui, Piept de pui, La foc, Iarna, Primavara, Vara, Toamna, Carne, Legume, Rosii, Usturoi, Pranz, Cina, Gustoase, Simple
- Ingrediente principale:
- piept de pui, taitei noodles, sos de rosii
Ingrediente detaliate pentru taitei cu pui si sos de rosii:
- 200 grame taitei noodles sau spaghete;
- 250 grame sos de rosii;
- 1/2 piept de pui mare;
- sos de soia (daca este sarat, se dilueaza cu apa);
- cativa catei de usturoi;
- patrunjel, sare si rozmarin dupa gust.
|
Cum pregatesti taitei cu piept de pui si sos de rosii:
Intr-o oala cu apa deja clocotind pui la fiert taiteii, in timp ce pe alt foc, in tigaia cu putin ulei incins, pui pieptul de pui, taiat mai inainte in cubulete si condimentat cu rozmarin. Cand pieptul incepe sa se rumeneasca, adaugi sosul de rosii si usturoiul tocat marunt. Iei taiteii de pe foc, ii scurgi bine de apa si ii lasi in oala, punand peste ei sosul de soia. Mai lasi la foc mic puiul si rosiile pentru cateva minute, adaugi patrunjel tocat (doar daca iti place, iar daca nu, il folosesti ca decor), apoi pui in tigaie si taiteii (luati cu grija din oala, fara sosul de soia) si amesteci incet in continuu cateva minute. Este gata!
Pofta buna! |
Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!