- Timp preparare:
- 80 de minute
- Varsta:
- 1 - 2 ani
- Nivel dificultate:
- usor
- Prezent in categoriile:
- Fripturi de pui, Carne de pui, Feluri de mancare, Fripturi la cuptor, La cuptor, Ciocanele de pui, Carne, Fripturi, Pranz, Cina, Deosebite
- Ingrediente principale:
- ciocanele de pui, susan
Ingrediente pentru ciocanele de pui cu susan:
7-8 copanele de pui inferioare
4 linguri de miere
4 linguri de seminte de susan
sare, piper, boia dulce, coriandru
1 lingura de mustar Dijon
1 cana de bulion
Cum prepari ciocanele de pui cu susan:
Freaca copanele de pui cu sare si boia. Amesteca mierea cu mustarul Dijon, cu ½ lingurita de coriandru si bulionul. Toarna compozitia peste copanele, acopera bine si lasa-le sa se marineze minim 30 min.
Scoate-le si punele intr-o tava. Toarna compozitia in care s-au marinat peste ele in tava, pune putin ulei si lasa-le in cuptorul incins pana cand carnea s-a patruns. Presara susanul peste copanele de pui. Mai lasa la cuptor pana cand pulpele se rumenesc frumos, iar semintele de susan au capatat o culoare usor aramie. Pofta buna!
Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!