- Timp preparare:
- 60 de minute
- Varsta:
- 1 - 2 ani
- Nivel dificultate:
- mediu
- Prezent in categoriile:
- Aperitive, Aperitive calde, Mic dejun copii, Garnituri, Aperitive speciale, La cuptor, Smantana, Branza, Cascaval, Branza de vaci, Branza dulce, Lactate, Legume, Ardei, Usturoi, Garnituri pentru fripturi, Garnituri pentru gratar, Mexicane, Craciun, Revelion, Pasti, Zi de nastere, Mic dejun, Pranz, Cina, Gustari, Gustoase, Deosebite
- Ingrediente principale:
- ardei kapia, branza Cheddar
Ingrediente pentru ardei umpluti in stil mexican:
10 ardei kapia mici
300 g de branza Cheddar
50 g de smantana
50 g de branza dulce
150 g de cascaval
4 catei de usturoi
2 linguri de pesmet
3 linguri de ulei de masline
patrunjel verde, ceapa verde, chimen, sare - dupa gust
Cum prepari ardei umpluti in stil mexican:
Spala si curata ardeii, decupand usor codita si pastrand-o pe post de capac. Amesteca intr-un castron smantana cu branza dulce, cu cascavalul si jumatate din branza Cheddar date pe razatoare, usturoiul pisat, chimen, sare, patrunjel verde tocat si ceapa verde tocata. Umple ardeii cu acest amestec si pune-le capacelul. Aseaza-i pe o tava tapetata cu hartie de copt si lasa-i sa se coaca pentru 20-30 de minute. Intre timp amesteca intr-un castron pesmetul cu branza Cheddar data pe razatoare. Cand ardeii sunt gata, scoate-i din cuptor, unge-i cu ulei peste tot si apoi da-i prin amestecul de Cheddar cu pesmet cat sunt inca fierbinti. Pofta buna!
Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!