- Timp preparare:
- 30-60 minute
- Varsta:
- Perioada de alaptare
- Prezent in categoriile:
- Carne de vita, Feluri de mancare, Mancaruri cu carne, La foc, Mancaruri gustoase, Carne, Legume, Spanac, Mancaruri, Pranz, Cina, Gustoase
De ce ingrediente am nevoie pentru a prepara carne de vita cu spanac?
Carnea de vita cu spanac este recomandata mamicilor ce alapteaza, deoarece ingredientele folosite la prepararea acesteia ofera o importanta sursa de proteine, minerale si vitamine.
Iata ingredientele necesare pentru a prepara carne de vita cu spanac:
- 1 lingura de ulei de floarea soarelui
- 1 ceapa taiata in felii subtiri
- 1 catel de usturoi zdrobit
- 170 gr. de ciuperci taiate in felii subtiri
- 225 gr. de muschi de vita taiat in felii subtiri
- 85 gr. de frunze de spanac, spalate si uscate
- 150 gr. de carne de vita
- 1 lingura de sos de stridii
- 1 lingura de zahar brun
- 1 lingura faina de porumb amestecata cu 2 lingurite de apa rece.
- 110 gr. de orez sau paste (in cazul in care se pregateste si o garnitura).
Cum se prepara carnea de vita cu spanac?
Carnea de vita cu spanac se prepara in aproximativ 30 de minute, fiind o gustare delicioasa si hranitoare. Iata cum poti prepara o masa sanatoasa si bogata in vitamine pentru tine si familia ta:
- Se incalzeste uleiul intr-o tigaie adanca.
- Se adauga ceapa si se amesteca timp de 4-5 minute.
- Adauga usturoiul si ciupercile si prajeste pentru inca 4-5 minute.
- Lasa ciupercile si usturoiul la racit.
- Se pune carnea de vita in tigaie cu putin ulei si se prajeste timp de 4-5 minute, pana se rumeneste.
- Se adauga spanacul si se gateste timp de 2-3 minute.
- Adauga apoi ciupercile fierte si ceapa, sosul de stridii, zaharul si porumbul si lasa sa fiarba, amestecand continuu.
- Se fierbe timp de 2 minute pana cand sosul se ingroasa.
Carnea si sosul preparat se pot servi alaturi de o garnitura de orez sau paste.
Pofta buna!
Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!