1. Se prepara blatul mixand cele 5 albusuri cu un praf de sare apoi cu zaharul pana se intaresc. Galbenusurile se freaca un pic cu uleiul, apoi se adauga in albusurile bezea, se adauga si esenta si faina. Se da la copt cca 15 minute, la foc potrivit.
2. Se decupeaza blatul copt dupa o forma de chec + inca 2 bucati pentru mijloc si capac.
3. Se prepara prima crema mixand branza cu smantana si zaharul apoi adaugam dulceata si gelatina hidratata cu apa rece si topita la bain marie. La fel se procedeaza si cu a 2-a crema, tinand caisele din compot separat, in strecuratoare.
4. Se imbraca forma de chec cu bucatile de aluat apoi se toarna prima crema cu dulceata, se acopera cu o bucata de blat, se toarna a 2 crema, se presara deasupra bucati taiate de caise si se inchide prajitura cu ultima biucata de blat. Se da la rece de seara pana a 2 zi dupa care se rastoarna pe un platou.
5. Se caramelizeaza lingura de zahar, apoi prajim un pic bananele taiate pe jumatate si la final...
Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.
Surse foto: istockphoto.com
Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!