- Timp preparare:
- 40 minute
- Varsta:
- 8 - 12 luni
- Nivel dificultate:
- mediu
- Prezent in categoriile:
- Feluri de mancare, La cuptor, Mancaruri cu legume, Mancaruri cu orez, Mancaruri usoare, Mancaruri rapide, Mancaruri gustoase, Mancaruri fara carne, Iarna, Primavara, Vara, Toamna, Branza, Lactate, Branza dulce, Legume, Rosii, Mancaruri, Gustoase, Simple, Deosebite
- Ingrediente principale:
- rosii, ou, branza
Ingrediente detaliate pentru Rosii umplute:
2 rosii
2 linguri branza dulce de vaci
1 ou
lapte
o felie paine
ulei masline
masline nesarate (optional)
Cum preparam Rosii umplute
Rosiile se spala bine, li se taie ''capac'' si se scoate miezul. Intr-un bol amestecam galbenusul de la ou cu branza de vaci, adaugam painea inmuiata in lapte (fara coaja) si maslinele nesarate maruntite bine de tot cu cutitul. Umplem rosiile cu aceasta compozitie si le punem ''capacelele''. Intr-o tava stropita cu uleiul de masline asezam rosiile umplute si le lasam la cuptor la foc mic jumatate de ora. Rosiile umplute se pot alatura cu succes unui pilaf.
Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!