- Timp preparare:
- 60 de minute
- Varsta:
- 8 - 12 luni
- Nivel dificultate:
- usor
- Prezent in categoriile:
- Aperitive, Carne de pui, Feluri de mancare, Mic dejun copii, Finger Food, La cuptor, La foc, Ficatei de pui, Piure bebelusi, Carne, Legume, Vinete, Rosii, Morcovi, Ardei, Usturoi, Piure, Craciun, Revelion, Pasti, Zi de nastere, Mic dejun, Pranz, Cina, Gustari, Gustoase
- Ingrediente principale:
- legume, ficat de pasare
Ingrediente pentru pate din legume coapte:
200 g de ficat de pasare
Legume :
1 ardei rosu
1 vanata
1 dovlecel
2 morcovi
1 rosie
2 catei de usturoi
100 g de unt
1 ceasca de lapte
Sare - optional (daca bebe are peste 1 an)
Cum prepari pate din legume coapte:
Spala legumele si curata-le. Pune hartie de copt pe o tava si aseaza legumele pe ele si lasa-le la cuptorul incins pentru 40 de minute. Intre timp, pune ficatul la fiert, in apa cu 2 linguri de lapte. Cand legumele s-au copt, pune-le sa se scurga, apoi curata-le de coaja. Pune intr-un blender ficatul fiert, legumele, usturoiul, untul si sare (daca bebe are peste 1 an) si amesteca pana ce compozitia se omogenizeaza. Daca textura este prea groasa poti sa mai adaugi 1-2 linguri de lapte fiert, fierbinte. Pofta buna!
Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!