- Timp preparare:
- 60 de minute
- Varsta:
- 8 - 12 luni
- Nivel dificultate:
- mediu
- Prezent in categoriile:
- Carne de pui, Ciorbe, Carne de curcan, Supe, Piept de pui, La foc, Ciorbe de perisoare, Carne, Piept de curcan, Legume, Rosii, Morcovi, Pastarnac, Ceapa, Ardei, Pranz, Cina, Supe de rosii
- Ingrediente principale:
- rosii, carne de pasare
Ingrediente pentru supa de rosii cu perisoare:
500 g de carne de pasare tocata (de preferat piept de pui sau de curcan)500 g de rosii
2 morcovi
1 bucata mica de telina
1 pastarnac
1 ceapa
1 ardei gras
2 linguri de ulei de masline
1 ou, patrunjel verde
1 catel de usturoi
sare - optional
Cum prepari supa de rosii cu perisoare:
Spala si curata legumele. Pune la fiert rosiile. Amesteca bine carnea tocata cu o jumatate de morcov tocat marunt, cu un catel de usturoi pisat, 1 lingura de ulei de masline si 1 ou, si putina sare - daca bebe are peste 1 an. Taie in cuburi mici restul de morcovi, ardeiul, pastarnacul si telina si pune-le la fiert. Lasa 10 minute sa fiarba si modeleaza mici perisoare din carnea tocata si pune-le usor la fiert alaturi de legume. Cand rosiile s-au fiert, paseaza-le usor cu o furculita intr-o strecuratoare, pana ce separi coaja si semintele de sucul lor. Pune sucul la fiert alaturi de legume si perisoare. Cand perisoarele sunt fierte, adauga in supa de rosii patrunjelul tocat bine si 1 lingura de ulei de masline si opreste focul. Pofta buna!
Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!