- Timp preparare:
- 60 de minute
- Varsta:
- 2 - 4 ani
- Nivel dificultate:
- mediu
- Prezent in categoriile:
- Carne de vita, Feluri de mancare, La cuptor, Mancaruri cu carne, La foc, Mancaruri cu legume, Mancaruri cu dovlecei, Tocanite de legume, Tocanite romanesti, Carne, Legume, Dovlecei, Morcovi, Ceapa, Mancaruri, Tocanite, Pranz, Cina, Gustoase
- Ingrediente principale:
- carne de vita, legume
Ingrediente pentru tocanita de vita cu legume:
500 g de carne de vita
1 ceapa mare rosie
3 catei de usturoi
2 morcovi
2 dovlecei mari
patrunjel verde
50 ml de ulei
1 lingura din urmatorul amestec de condimente: chimen, boia dulce, piper, sare, cimbru
Cum prepari tocanita de vita cu legume:
Spala bine carnea si tai-o in cuburi mici. Toaca ceapa si usturoiul. Morcovii da-i pe razatoare. Dovleceii taie-i felii. Incinge uleiul intr-o tigaie adanca. Pune carnea la prajit, adaugand peste ea mixul de condimente. Cand carnea s-a rumenit bine, scoate-o cu o spumiera si adauga la calit ceapa si usturoiul, apoi morcovul, apoi dovleceii. Amesteca bine. Adauga apoi carnea de vita. Pune peste ea un pahar mic de vin alb si baga cratita la cuptorul incins in prealabil pentru 30-40 de minute, pana ce carnea si legumele sunt facute. Pofta buna!
Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!