- Timp preparare:
- 40 minute
- Varsta:
- 2 - 4 ani
- Nivel dificultate:
- mediu
- Prezent in categoriile:
- Feluri de mancare, Garnituri, La foc, Mancaruri cu dovlecei, Mancaruri de post, Mancaruri vegetariene, Mancaruri usoare, Mancaruri rapide, Mancaruri gustoase, Mancaruri fara carne, Iarna, Primavara, Vara, Toamna, Tocanite romanesti, Legume, Dovlecei, Rosii, Ceapa, Mancaruri, Tocanite, Garnituri pentru fripturi, Garnituri pentru pui, Garnituri pentru peste, Garnituri de legume, Pranz, Cina, De post, Vegetariene, Simple
- Ingrediente principale:
- rosii, ceapa, dovlecei
Ingrediente detaliate pentru Tocanita de rosii cu ceapa si dovlecei:
4 rosii2 dovlecei
1 ceapa
3 catei usturoi
parmezan/cascaval
100 g de unt
busuioc, sare
marar verde
Cum preparam tocanita de rosii cu ceapa si dovlecei:
Spalam legumele, rosiile le decojim si le tocam cubulete, dovleceii se toaca in cuburi mai mari, ceapa se toaca fin. Intr-o tigaie incingem untul si calim ceapa pana devine usor aurie, adaugam usturoiul pisat si dupa un minut adaugam dovleceii pe care ii lasam la foc pana ce incep sa se inmoaie. Adaugam rosiile si lasam la foc mic pana scade sosul bine bine. La sfarsit se adauga cascavalul si busuiocul. Daca tii post sau esti vegetarian, inlocuieste untul cu ulei de masline si renunta la parmezan. Pofta buna!
Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!