- Timp preparare:
- 30-60 minute
- Varsta:
- 2 - 4 ani
- Prezent in categoriile:
- Supe, La foc, Legume, Pranz, Cina, De post, Vegetariene, Simple, Supe de legume, Supe rapide
Ingrediente pentru 4 portii:
• doi cartofi medii
• un morcov mare
• o ceapa medie
• o mana fasole verde
• un dovlecel mic
• o lingura de unt fara sare
• 4 cani de apa.
Mod de preparare:
• Spala bine legumele. Curata de coaja cartofii, morcovul, ceapa si dovlecelul. Indeparteaza capetele pastailor de fasole. Spala din nou legumele.
• Taie legumele in bucatele mici. Toaca ceapa marunt.
• Topeste untul intr-o craticioara, adauga ceapa si mesteca, pana cand devine transparenta.
• Adauga cartofii, morcovul, fasolea verde, dovlecelul si apa.
• Lasa la fiert pentru aproximativ o ora.
• Daca vrei sa faci supa crema, poti sa pasezi legumele cu furculita si apoi sa le dai prin sita.
Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!