- Timp preparare:
- 45 de minute
- Varsta:
- 2 - 4 ani
- Nivel dificultate:
- usor
- Prezent in categoriile:
- Deserturi, Finger Food, La cuptor, Capsuni, Primavara, Fructe, Placinte, Placinte cu fructe, Placinte simple, Placinte la cuptor, Pasti, Zi de nastere, Gustari, Gustoase, Simple
- Ingrediente principale:
- capsuni
Ingrediente pentru plăcintă cu căpşuni
1 pachet aluat foitaj, 500 g căpşuni, 2 linguri de pesmet, 4 linguri de zahăr, 200 g frişcă, unt sau ulei pentru uns tava, 2 linguri de zahăr brun
Cum prepari plăcinta cu căpşuni
Decongelează aluatul. Spală căpşunile, taie-le în jumătate şi lasă-le la scurs. După ce s-au scurs amestecă-le cu zahărul şi pesmetul. Pune jumătate din foietaj într-o tavă unsă cu unt sau ulei. Pune umplutura de căpşuni, apoi acoperă cu restul de foietaj. Presară apoi zahărul brun şi pune tava la cuptorul încins pentru 20 de minute, sau pâne ce plăcinta trece testul cu scobitoarea. Poftă bună!
Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!