- Timp preparare:
- 60 de minute
- Varsta:
- 2 - 4 ani
- Nivel dificultate:
- mediu
- Prezent in categoriile:
- Feluri de mancare, La cuptor, Mancaruri de post, Mancaruri, Pranz, Cina, De post
- Ingrediente principale:
- legume
Ingrediente detaliate pentru tocanita de legume:
- 2 dovlecei
- 2 morcovi mici
- 1 ceapa mare
- 200 g ciuperci
- 1 conserva de rosii in suc
- 2 ardei grasi
- 2 vinete de marime medie
- cateva fire de patrunjel
- cateva fire de marar
- sare
- 1-2 linguri de ulei de masline
Cum sa pregatesti tocanita de legume:
Spala si curata morcovii, ardeii, dovleceii, vinetele, ciupercile, apoi taie-le in cubulete. Taie marunt ceapa si pune-o la calit in putin ulei de masline, asteptand sa capete o nuanta usor arurie. Adauga legumele spalate si taiate peste ceapa si toarna peste acestea apa, atat cat sa le cuprinda, apoi pune vasul in cuptor. Intre timp, spala si toaca fin patrunjelul si mararul. Cand apa a scazut considerabil si legumele sunt aproape fierte, adauga rosiile si sare dupa gust. Inainte de a scoate vasul din cuptor, presara patrunjel si marar pe deasupra, pentru o savoare completa.
Tocanita de legume este un pranz hranitor si vitaminizant pentru copilul tau. Incearca si tu aceasta reteta, chiar astazi!
Pofta buna!
Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!