INGREDIENTE:
Pentru blat: 3
oua, 8 linguri faina, 1/2 lingurita de praf de copt, 1/2 lingurita de bicarbonat
de sodiu, 1 lingura de pasta de tomate, 1 lingura de lapte cald, 2 linguri de
unt, sare, cascaval
Pentru
compozitie: 200 g de spanac congelat, 200 g de crema de smantana, 2 carnati din
carne de curcan
Pune in robot
ingredientele pentru blat si amesteca bine pana ce compzitia devine cremoasa.
Pune intr-o tava de cuptor hartie de copt, unge-o cu putin ulei, si intinde
compozitia. Aseaza peste ea felii subtiri de cascaval, sau razuieste cascavalul.
Pune la cuptorul incins in prealabil pentru 15 minute. Scoate-o si acoper-o
pentru a se inmuia.
Intre timp fierbe
spanacul. Amesteca-l in robot cu crema de branza, pana ce pasta devine compacta.
Desfa foaia de
rulada si pune pe toata suprafata ei amestecul de spanac. La marginea ei aseaza
carnatii de curcan si incepe sa o infasori in jurul lor. Leaga rulada si las-o
la rece cateva ore.
POFTA
BUNA!
Aceasta reteta ti-a fost oferit de: