- Timp preparare:
- 40 de minute
- Varsta:
- 1 - 2 ani
- Nivel dificultate:
- usor
- Prezent in categoriile:
- Carne de porc, Aperitive, Aperitive calde, Carne de curcan, Feluri de mancare, Mic dejun copii, Aperitive cu branza, Sunca de porc, Aperitive de Craciun, Aperitive de Revelion, Aperitive speciale, Aperitive deosebite, Finger Food, La cuptor, Mancaruri de Craciun, Mancaruri de Revelion, Mozzarella, Carne, Lactate, Legume, Oua, Rosii, Mancaruri, Oua de prepelita, Craciun, Revelion, Pasti, Zi de nastere, Mic dejun, Pranz, Cina, Gustoase, Deosebite
- Ingrediente principale:
- rosii, oua de prepelita
Ingrediente pentru rosii umplute cu oua de prepelita:
200 g de bacon, muschi file sau pastrama de pui (daca ai un bebe sub 2 ani)
500 g de mozzarella
10 rosii mari
20 oua de prepelita
busuioc sau patrunjel proaspat
sare si piper dupa gust
Cum prepari rosii umplute cu oua de prepelita:
Incinge cuptorul. Spala rosiile si taie-le in jumatate. Scobeste-le usor pentru a forma mici cuiburi. Aseaza in cuiburile rosiilor la baza o bucata mica de bacon sau sunca, apoi mozarella, apoi inca o bucata de sunca si un ou de prepelita crud. Procedeaza asa cu toate jumatatile de rosii. Aseaza rosiile intr-o tava tapetata cu hartie de copt, si lasa-le in cuptor la 220 de grade, pentru 25-30 de minute. Presara sare, piper si frunze de busuioc sau patrunjel proaspatdupa gust. Pofta buna!
Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!