- Timp preparare:
- 30 de minute
- Varsta:
- 1 - 2 ani
- Nivel dificultate:
- usor
- Prezent in categoriile:
- Aperitive, Aperitive calde, Mic dejun copii, Aperitive rapide, La cuptor, La foc, Legume, Cereale, Rosii, Craciun, Revelion, Pasti, Zi de nastere, Mic dejun, Pranz, Cina, Gustari, Cuscus, Simple
- Ingrediente principale:
- rosii, cuscus
Ingrediente pentru rosii umplute cu cuscus
10 rosii de marime medie60 g de unt
80 g de cuscus nefiert
2 catei de usturoi
60 g de telemea de oaie sau capra
Frunze proaspete de busuioc + ½ de lingurita de busuioc uscat sau de oregano
Sare, piper alb - dupa gust
Cum prepari rosii umplute cu cuscus
Topeste untul intr-o tigaie, adauga apoi cuscus-ul, si lasa-l pan ace isi schimba culoarea, pune apoi apa peste el pentru fierbere (cata cuscus, tot atat apa). Intre timp spala bine rosiile, taie-le capacele si scobeste-le de continut. Incinge cuptorul. Cand cuscusul s-a fiert, adauga cateii de usturoi striviti, sare, piper alb, busioc sau oregano si amesteca bine. Umple rosiile cu cuscus si aseaza-le pe o tava tapetata cu hartie de copt. Da-le la cuptor pentru 15 minute. Cand sunt inca fierbinti, pune pee le cuburi de telemea de capra sau de oaie. Decoreaza cu frunze de busuioc. Pofta buna!
Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!