- Timp preparare:
- 40 de minute
- Varsta:
- 1 - 2 ani
- Nivel dificultate:
- usor
- Prezent in categoriile:
- Feluri de mancare, Garnituri, La foc, Branza, Branza de vaci, Lactate, Legume, Cartofi, Piure, Romanesti, Garnituri de cartofi, Pranz, Cina, Simple, Cartofi fierti
- Ingrediente principale:
- cartofi, branza de vaci
Ingrediente detaliate pentru piure de cartofi cu branza de vaci:
- 3 cartofi micuti
- 50 g de branza de vaci
- 1 lingurita de ulei de masline
- 25 g mazare
- un varf de lingurita de ghimbir taiat marunt
- sare dupa gust
Cum prepari piureul de cartofi cu branza de vaci:
Curata cartofii, spala-i si taie-i in cubulete mici. Pune cartofii la fiert si cand sunt gata zdrobeste-i intr-un vas. La acestia, adauga branza de vaci si ghimbir si amesteca bine. Intr-o tigaie incalzita la foc mediu, pune uleiul de masline si mazarea. Cand mazarea este aproape gata, adauga piureul si lasa totul pe foc timp de 2 minute. Ia compozitia de pe foc si adauga sare dupa gust.
Pofta buna!
Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!