- Timp preparare:
- 45 de minute
- Varsta:
- 1 - 2 ani
- Nivel dificultate:
- usor
- Prezent in categoriile:
- Carne de pui, Feluri de mancare, Piept de pui, La foc, Mancaruri cu orez, Iarna, Toamna, Carne, Mancaruri, Pranz, Cina, Gustoase, Simple
- Ingrediente principale:
- orez, piept de pui, unt, rosii din conserva, supa de pui
Ingrediente pentru 6 porții de Pilaf cu pui
2 piepți de pui (nu foarte mari)8 linguri unt
1/4 ceapă
1 cană și jumătate de orez
3 căni supă de pui (gata preparată)
300 g roșii cubulețe (din conservă)
sare (după gust)
Timp de preparare: 45 de minute
Cum se prepară Pilaful de pui
Pasul 1: Untul va fi topit într-o tigaie
Pasul 2: Piepții de pui vor fi spălați și tăiați cubulețe.
Pasul 3: Ceapa va fi tocată și pusă în unt alături de pieptul de pui. Se vor lăsa la călit pentru aproximativ 3 minute. Adaugă și sarea
Pasul 4: Adaugă peste aceste ingrediente și orezul și amestecă bine, timp de 5 minute.
Pasul5: Peste toate ingredientele menționate deja vei adăuga supa de pui și roșiile din conservă. Lasă să fiarbă.
Pasul 6: Dă focul mai încet, acoperă cratița cu ingredientele și lasă să se mai gătească încet, cam pentru încă 20 de minute.
Pasul 7: Îndepărtează pilaful de pe foc și lasă-l să se „odihnească" 5 minute.
Surse:
www.thespruce.com
Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!