
-
Timp preparare:
- 45 de minute
-
Varsta:
- 1 - 2 ani
-
Nivel dificultate:
- usor
-
Prezent in categoriile:
- Aperitive, Feluri de mancare, Mic dejun copii, Garnituri, Finger Food, Aperitive rapide, La cuptor, La foc, Legume, Conopida, Chiftele, Garnituri de legume, Zi de nastere, Mic dejun, Pranz, Cina, Gustari, Simple
-
Ingrediente principale:
- conopida, oua
Ingrediente pentru friganele cu conopida
o conopida
2 oua
5-6 linguri de pesmet
sare, dupa gust
Cum prepari friganele cu conopida
Spala bine conopida si pune-o la fiert. Cand s-a fiert, paseaza-o bine cu furculita sau in robot. Adauga ouale batute bine, pesmetul si sarea. Adauga pesmet pana ce capata o consistenta ce iti permite sa formezi mici chiftelute. Tapeteaza o tava de cuptor cu hartie de copt. Aseaza pe ea friganelele si pune-le la cuptorul incins la 200 de grade Celsius, 10 minute pe o parte, 10 minute pe cealalta parte. Serveste-le calde sau reci, invaluite in smantana, iaurt grecesc sau in mujdei de usturoi. Pofta buna!

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!