- Timp preparare:
- 60 minute
- Varsta:
- 1 - 2 ani
- Nivel dificultate:
- usor
- Prezent in categoriile:
- Aperitive, Deserturi, Feluri de mancare, Aperitive cu branza, Aperitive deosebite, Aperitive rapide, Aperitive foietaj, La cuptor, Mancaruri usoare, Mancaruri rapide, Mancaruri fara carne, Primavara, Vara, Branza, Cascaval, Mozzarella, Branza de vaci, Lactate, Placinte, Placinte cu branza, Mancaruri, Romanesti
- Ingrediente principale:
- aluat foietaj, rosii cherry, telemea
Ingrediente detaliate pentru Foietaj cu rosii si telemea
un aluat foietaj
o caserola rosii sherry (10-15 bucati)
100 grame telemea
2 linguri smantana
1 ceapa mai mare
2 linguri pesmet
ulei (preferabil de masline)
3 catei usturoi
sare, piper
cimbru
Cum preparam Foietaj cu rosii si telemea
Foietajul dezghetat se aseaza intr-o tava in care s-a pus hartie de copt. Peste foietaj imprastiem pesmetul, ceapa taiata rondele subtiri, branza sfaramata si smantana. Rosiile se spala si se taie in jumatati. Se aseaza jumatatile de rosii pe foietaj cu coaja in sus. Condimentam cu sare (atentie la cat de sarata este branza), piper, cimbru. Stropim cu ulei de masline. Dam tava la cuptorul preincalzit deja timp de 30 de minute la foc mediu spre tarisor. Va invit la picnic sa incercati delicioasa reteta de foietaj cu rosii si telemea.
Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!