- Timp preparare:
- 40 minute
- Varsta:
- 1 - 2 ani
- Nivel dificultate:
- mediu
- Prezent in categoriile:
- Carne de pui, Feluri de mancare, Piept de pui, Paste, Mancaruri de pui, Paste cu pui, Mancaruri usoare, Mancaruri rapide, Mancaruri gustoase, Iarna, Primavara, Vara, Toamna, Carne, Legume, Rosii, Masline, Mancaruri, Italiene, Pranz, Cina, Gustoase, Simple
- Ingrediente principale:
- paste, piept de pui, rosii
Ingrediente detaliate pentru farfalle cu pui:
1/2 pachet paste farfalleun piept de pui (mai mic)
1 ceapa
3 rosii
usturoi
patrunjel verde
Cum preparam farfalle cu pui:
Pastele se fierb cu sare conform instructiunilor de pe ambalaj. Intr-o tigaie se caleste ceapa in putin unt, se adauga carnea de pui spalata si tocata cubulete, se caleste cam 10-15 minute pana cand devine alba. Se scoate carnea si se lasa deoparte. In aceeasi tigaie se calesc rosiile spalate si taiate cuburi la foc mic pana cand devin sos, peste sosul de rosii se adauga carnea de pui si optional usturoiul. Pastele fierte se trec de mai multe ori prin jet de apa rece, se scurg bine si se adauga sosului de rosii cu carne. Se lasa la foc cu capac pana ce sosul scade si se ingroasa bine. La sfarsit se pot condimenta cu patrunjel verde. Pofta buna!
Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!