- Timp preparare:
- 1 ora
- Varsta:
- 1 - 2 ani
- Nivel dificultate:
- mediu
- Prezent in categoriile:
- Moldovenesti, Carne de pui, Ciorbe, Piept de pui, La foc, Ciorbe de pui, Ciorbe de cartofi, Ciorbe romanesti, Ciorbe moldovenesti, Carne, Legume, Cartofi, Romanesti, Pranz
- Ingrediente principale:
- piept de pui, cartofi
Ingrediente pentru ciorba de cartofi in stil radautean
1 piept de pui
2-3 cartofi potrivit de mari
2 morcovi
1 fir de praz
1 ceapa mica
1 legatura mica de tarhon proaspat (sau uscat)
1 telina mica
1 ou
2-4 linguri de smantana
1-2 rosii mici
Cum prepari ciorba de cartofi in stil radautean:
Curata legumele, toaca-le marunt si pune-le la calit intr-o lingura de apa si una de ulei. De indata ce s-au inmuiat, pune si pieptul de pui taiat cubulete, pune putina sare si piper, caleste si pieptul de pui, apoi stinge cu apa fierbinte, sau supa de carne.
Lasa la fiert pe foc mic pentru aproximativ 40 de minute.
Dupa ce s-au fiert toate ingredientele, bate oul cu smantana intr-un castron. Pune peste supa din oala si toarna totul in oala. Stinge focul si adauga verdeata proaspata sau uscata.
Pofta buna!
Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!