- Timp preparare:
- 30-60 minute
- Varsta:
- peste 4 ani
- Prezent in categoriile:
- Feluri de mancare, Paste, Mancaruri cu carne, La foc, Mancaruri cu smantana, Mancaruri gustoase, Smantana, Carne, Lactate, Mancaruri, Italiene, Pranz, Gustoase
Ingrediente:
4 felii de sunca
2 oua
½ de ceasca de parmezan razuit
5 lingurite de lapte praf
O cana si ½ de apa
Putina sare
Mod de preparare:
Taiati sunca in fasii mici, indepartand crusta.
Parpaliti sunca la foc mic pana se face crocanta, indepartati-o de pe foc si inveliti-o intr-un prosop de bucatarie.
Fierbeti pastele in apa cu putina sare si putin ulei.
Amestecati laptele praf cu cana si jumatate de apa
Curatati oualele si puneti-le intr-un castron impreuna cu laptele si apoi amestecati.
Se toarna amestecul intr-o cratita si se tine pe foc mediu pana se ingroasa putin, avand grija sa amestecati mereu.
Adaugati parmezanul razuit, si amestecati din nou.
Cand pastele s-au facut, le scoateti din cratita, le scurgeti de apa si le puneti la loc in cratita, fara insa a lemai lasa pe foc.
Puneti compozitia peste pastele calde, adaugati sunca feliata si amestecati bine astfel incat sa se omeogenizeze.
Puneti cratita din nou pe foc si lasati-o la foc mic pentru inca 1 min sau pana cand se face putin crocanta.
Adaugati sare dupa gust si serviti-o copilului.
Pofta buna!
Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!