- Timp preparare:
- 30-60 minute
- Varsta:
- peste 4 ani
- Prezent in categoriile:
- Fripturi de pui, Carne de pui, Feluri de mancare, La cuptor, Pulpe de pui, Iarna, Primavara, Toamna, Carne, Fripturi, Pranz, Cina
De ce ingrediente am nevoie pentru a prepara friptura de pulpe de pui marocane?
Pentru prepararea a patru portii de friptura de pulpe de pui marocane ai nevoie de:
- ½ lingurita de scortisoara,
- ½ lingurita de ghimbir,
- ¼ lingurita de sare,
- ¼ lingurita de piper negru,
- 8 pulpe de pui dezosate si fara piele,
- 1 lingura de ulei de masline,
- 2 linguri de ceapa rosie taiata bucati,
- ¾ cana de supa instant de pui/preparata in propria bucatarie,
- ¾ cana de vin alb,
- ¾ cana de naut,
- ¾ cana de caise uscate taiate bucati,
- sucul unei lamai,
- couscous din grau integral (optional),
- ¼ cana de fistic prajit si tocat,
- ¼ cana coriandru tocat.
Cum se prepara friptura de pulpe de pui marocane?
Iata cum trebuie sa procedezi:
|
9. Acoperi tava si o lasi in cuptor 30 de minute.
10. Friptura o garnisesti cu fistic si coriandru.
11. O poti servi cu couscous.
Pregatirea acestei retete de friptura de pulpe de pui marocane dureaza aproximativ 45 de minute.
Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!