- Timp preparare:
- 45 de minute
- Varsta:
- Familie
- Nivel dificultate:
- usor
- Prezent in categoriile:
- Feluri de mancare, Mancaruri de ciuperci, La foc, Mancaruri de post, Mancaruri vegetariene, Mancaruri fara carne, Tocanite de ciuperci, Legume, Ciuperci, Mancaruri, Tocanite, Pranz, Cina, Gustoase, De post, Vegetariene
- Ingrediente principale:
- ciuperci
Ingrediente pentru tocăniță de ciuperci proaspete
500g ciuperci proaspete, 2 cepe, 1 conservă de roşii mărunţite, 2 căţei de usturoi, 2 linguri ulei, sare, piper, dafin, cimbru, mărar, pătrunjel verde
Cum prepari tocăniță de ciuperci proaspete
Toacă ceapa și călește-o în ulei până devine sticloasă. Adăugă apoi ciupercile spălate şi tăiate sferturi sau feliuţe. Dacă folosești ciuperci mai mici le poți lăsa întregi. Călește 4-5 minute apoi adăugă conserva de roşii sau roşii proaspete mărunţite, usturoiul mărunţit, 2 foi de dafin, cimbru, sare, piper şi lăsă să fiarbă la foc mic aproximativ 10-15 minute până ce scade zeama şi tocăniţa este gata. Poftă bună!
Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!