- Timp preparare:
- 2 ore
- Varsta:
- Familie
- Nivel dificultate:
- usor
- Prezent in categoriile:
- Aperitive, Aperitive reci, Carne de vita, Aperitive de Craciun, Salate, Aperitive de Revelion, La foc, Pulpa de vita, Iarna, Carne, Legume, Craciun, Revelion, Pranz, Cina, Salate aperitive, Salate de craciun, Salate reci, Salate de boeuf, Gustoase
- Ingrediente principale:
- legume, mere rase, carne de vita, oua, maioneza, mustar, sare, piper
Ingrediente pentru 10 porții de Salată boeuf cu carne de vită
300 g carne de vită fiartă (pulpă sau mânzat)
500 g cartofi
300 g morcov
200 g mazăre fiartă
2 mere
9 linguri maioneză (light)
castraveți murați (după gust)
15 măsline
1 linguriță muștar
1 sfeclă (coaptă în prealabil)
2 ouă fierte (fierte în prealabil)
sare și piper (după gust)
Timp de preparare: 2 ore
Cum se prepară Salata boeuf cu carne de vită
Pasul 1: Carnea de vită se pune la fiert. Se lasă la răcit și se taie mărunt.
Pasul 2: Cartofii se fierb în coajă, se curăță și se taie cubulețe.
Pasul 3: Morcovii se curăță și se pun la fiert. Apoi se taie mărunt.
Pasul 4: Merele se spală, se curăță și se rad.
Pasul 5: Mazărea se pune la fiert.
Pasul 6: Castraveții murați se curăță de coajă și se taie mărunt.
Pasul 7: Legumele fierte, castraveții, morcovii, merele și carnea se pun alături de carnea de vită și se amestecă. Peste ele se adaugă maioneza, muștarul, sare și piper.
Pasul 8: Se păstrează maioneză și pentru decor. De asemenea, la decorare se vor folosi sfecla, ouăle fierte și măslinele, feliate.
Poți comanda salată de boeuf cu carne de vită de la bucateperoate.ro.
Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!