
-
Timp preparare:
- 90 de minute
-
Varsta:
- Familie
-
Nivel dificultate:
- usor
-
Prezent in categoriile:
- Deserturi, Finger Food, Fursecuri cu gem, Fursecuri
-
Ingrediente principale:
- faina, zahar, oua
Ingrediente fursecuri:
600g. faina,
400g. unt,
200g. zahar,
2 galbenusuri,
un plic de praf de copt,
un praf de sare,
zahar pudra (pentru pudrat fursecurile)
gem
Cum se prepara:
Mixeaza untul spuma cu zaharul. Adauga faina, galbenusurile, praful de copt, si sarea si amesteca bine pana obtii o coca. Pune compozitia la rece timp de 30 de minute.
Dupa cele 30 de minute, scoti coca si faci mici bilute(oua de Pasti) pe care le pui pe tava. Faci o adancatura in fiecare pe care o umpli cu gem.
Introduci tava in cuptorul preincalzit timp de 15 minute. Poti pudra zahar la sfarsit, dupa ce fursecurile s-au racit.
Pofta buna!

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!