- Timp preparare:
- 90 de minute
- Varsta:
- Familie
- Nivel dificultate:
- mediu
- Prezent in categoriile:
- Deserturi, Finger Food, Fara foc
- Ingrediente principale:
- blat de tort, ciocolata, cacao
Ingrediente pentru 13 bucati:
40 g blat de tort70 g ciocolata cu lapte
35 g smantana pentru frisca
20 g unt
o lingurita ness
½ lingurita esenta de rom
o lingurita cacao
80 g ciocolata alba pentru glazura
Cum se prepara:
Pune intr-un vas termorezistent ciocolata cu lapte, untul si smantana. Pune vasul pe baie de aburi pana se topesc ingredientele, apoi adauga esenta de rom si ness-ul. Lasa compozitia la racit si amesteca din cand in cand.
Faramiteaza blatul si amesteca-l cu cacaoa si compozitia de ciocolata. Pune compozitia la rece pentru cateva minute, pentru a o modela mai usor.
Modeleaza bilute din compozitie si infige in fiecare cate un betisor de frigarui. Topeste ciocolata alba si trece-le prin ea pana sunt acoperite complet. Presara pe fiecare cake pop bombonele sau aplica modele creative de Pasti. Tine-le la rece inainte de a le servi.
|
|
Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!