
-
Timp preparare:
- 30-60 minute
-
Varsta:
- Familie
-
Prezent in categoriile:
- Carne de porc, Fripturi de porc, Feluri de mancare, Fripturi la cuptor, La cuptor, Carne, Legume, Rosii, Usturoi, Fripturi, Pranz, Gustoase
De ce ingrediente am nevoie pentru a prepara friptura de porc cu usturoi, sos de rosii si vin?
Pentru prepararea fripturii de porc cu usturoi, sos de rosii si vin ai nevoie de:
- 300 gr carne de porc,
- rosii in bulion si pasta de tomate,
- 100 ml vin alb,
- 3-4 catei de usturoi,,
- patrunjel,
- condiment.
![]() |
Cum se prepara friptura de porc cu usturoi, sos de rosii si vin?
Iata cum trebuie sa procedezi:
1. Carnea de porc o tai cat mai subtire, o condimentezi si o asezi intr-o cratita unsa cu ulei.
2. Pui peste carne sosul din rosii, felii de rosii, usturoi rondele si vin.
3. O lasi la cuptor aproximativ 45 de minute.
4. Peste carne si sos pui patrunjel maruntit.
Friptura de porc cu usturoi, sos de rosii si vin se prepara in aproximativ o ora, este o reteta gustoasa, pentru intreaga familie, pe care insa o poti prepara si la mese festive.

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!