- Timp preparare:
- 1 ora- 1 ora si 15 minute
- Varsta:
- Familie
- Nivel dificultate:
- usor
- Prezent in categoriile:
- Carne de pui, Ciorbe, Piept de pui, La foc, Ciorbe de pui, Iarna, Primavara, Toamna, Carne, Pranz, Gustoase, Simple
- Ingrediente principale:
- carne de pui, legume, bors, suc de rosii, verdeata, sare, piper
Ingrediente pentru 10 porții de Ciorbă de pui
3 morcovi1 țelină mică
2 rădăcini de păstârnac
2 cepe
2 ardei kapia
2 cartofi
1 dovlecel
1 piept de pui
1 l borș
1 ceșcuță suc de roșii
sare și piper (după gust)
pătrunjel (1 legătură)
opțional: smântână
Timp de preparare: 1 oră-1 oră și 15 minute
Cum se prepară Ciorba de pui
Pasul 1: Morcovii, țelina și păstârnacul se curăță și se taie mărunt.
Pasul 2: Ceapa se toacă mărunt.
Pasul 3: Ardeiul kapia se taie mărunt
Pasul 4: Dovlecelul și cartofii se curăță și se taie cubulețe.
Pasul 5: Pieptul de pui se spală și se taie cubulețe.
Pasul 6: Carnea de pui se pune la fiert în apă cu puțină sare. Se lasă să dea într-un clocot și se îndepărtează spuma formată.
Pasul 7: Mai lasă carnea să fiarbă o dată și adaugă peste ea cartoful tăiat cubulețe.
Pasul 8: Adaugă și restul legumelor.
Pasul 9: Fierbe și borșul. Adaugă-l treptat peste carne și legume, gustând.
Pasul 10: Lasă să mai dea într-un clocot și nu uita să adaugi sare și piper.
Pasul 11: Spală pătrunjelul și adaugă atât cât dorești. Poți să servești ciorba cu smântână.
Poți comanda o ciorbă de pui tradițională, cu ingrediente de calitate, de la bucateperoate.ro.
Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!