- Varsta:
- 8 - 12 luni
- Prezent in categoriile:
- Carne de pui, Carne de vita, Feluri de mancare, Paste, Mancaruri de pui, Mancaruri cu carne, La foc, Paste cu pui, Carne, Legume, Mancaruri, Italiene, Pranz, Cina
De ce ingrediente am nevoie pentru a prepara paste cu carne si legume?
Pentru prepararea a doua portii ai nevoie de urmatoarele ingrediente :
- un sfert de piept de pasare sau o bucatica de carne de vitel,
- jumatate de dovlecel,
- jumatate de ardei gras,
- un morcov maricel,
- o felie de telina,
- 2 rosii fara piele,
- un cubulet de unt,
- 100 g de paste din porumb
Cum se prepara pastele cu carne si legume?
Iata cum trebuie sa procedezi:
1. Pui carnea la fiert pana iese spuma, o limpezesti cu apa rece si o pui din nou la fiert.
2. Separat fierbi pastele in apa clocotita, in jur de 7- 10 minute, in functie de timpul recomandat de producator.
3. Cand carnea este fiarta, adaugi legumele intregi, curatate de coaja si spalate inainte.
4. Mixezi la blender legumele fierte si carnea.
5. In craticioara in care ai fiert legumele pastrezi 3-4 linguri de zeama si pui cubuletul de unt la topit.
6. Adaugi rosiile tocate fin si le fierbi putin.
7. Adaugi piureul de legume si carnea si putin busuioc.
8. Lasi totul pe foc cateva minute.
9. Scurgi pastele si le amesteci cu sosul.
Trebuie sa stii ca in cazul in care folosesti carne de vitel trebuie sa o fierbi mai mult. Pastele cu carne si legume sunt foarte sanatoase pentru ca nici un ingredient nu se caleste, totul este fiert sau inabusit. Timpul total de preparare este de 40 de minute.
Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!