- Timp preparare:
- 30 minute
- Varsta:
- 8 - 12 luni
- Prezent in categoriile:
- Aperitive, Aperitive reci, Aperitive cu branza, Salate, Aperitive speciale, Aperitive deosebite, Aperitive rapide, Aperitive romanesti, La foc, Primavara, Branza, Branza de vaci, Lactate, Branza dulce, Legume, Ceapa, Mic dejun, Pranz, Cina, Gustari
- Ingrediente principale:
- branza dulce, ceapa, marar
Ingrediente detaliate pentru Crema de branza
250 g branza dulce de vaci
un cubulet unt
50 ml smantana
o legatura marar verde
o ceapa mica
sare, piper
Cum preparam Crema de branza
Branza dulce de vaci se amesteca cu untul, smantana, ceapa rasa prin razatoarea mica si mararul tocat mic. La sfarsit se sareaza si condimenteaza. Se serveste rece in orice moment al zilei. Daca puiul tau este mofturos poti incerca sa adaugi unul-doua galbenusuri de ou fierte tari, pentru ca ii schimba culoarea (unii au ceva cu albul branzei) si un pic si gustul. Pofta buna!
Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!