- Timp preparare:
- 50 minute
- Varsta:
- 8 - 12 luni
- Nivel dificultate:
- mediu
- Prezent in categoriile:
- Aperitive, Aperitive calde, Deserturi, La cuptor, Fursecuri cu stafide, Fursecuri de casa, Fursecuri simple, Fursecuri rapide, Iarna, Lapte, Primavara, Vara, Toamna, Fursecuri, Lactate, Prajituri, Prajituri cu lapte, Prajituri pentru copii
- Ingrediente principale:
- faina, lapte
Ingrediente detaliate pentru biscuiti pentru bebelusi:
530 grame fainal
250 ml lapte
60 g unt
un varf de cutit de bicarbonat
Cum preparam biscuitii:
Amestecam faina, untul si bicarbonatul cu laptele, framantam pana se leaga aluatul. Intindem aluatul si il taiem in diferite forme (care sa se potriveasca cat mai bine in manuta bebelusului). Intr-o tava tapetata cu faina sau pe hartie de copt asezam biscuitii. Tava se introduce in cuptorul incins in prealabil. Lasam sa se coaca biscuitii pentru bebelus la foc potrivit pana cand se rumenesc. Dupa ce s-au racit se opresc cativa pentru consumul imediat, restul se dau prin masina de tocat si se pastreaza intr-o cutie de carton care se inchide bine. Se pot manca cu cereale, suc de fructe si fructe, iaurt. Se pot opari inainte de consumare.
Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!