- Timp preparare:
- 30 de minute
- Varsta:
- 2 - 4 ani
- Nivel dificultate:
- usor
- Prezent in categoriile:
- Deserturi, La cuptor, Cirese, Vara, Fructe, Placinte, Placinte simple, Placinte la cuptor, Foi placinte, Gustari, Simple
- Ingrediente principale:
- gem de cirese, faina
Ingrediente pentru tartă cu gem de cireşe:
1 borcan gem de cireşe, 300 g de făină, 150 g de unt, 100 g de zahăr, 3 gălbenuşuri de ouă, o linguriţă de praf de copt, o esenţă de vanilie
Cum prepari tartă cu gem de cireşe:
Amestecă zahărul cu untul în robot, până ce se omogenizează. Adaugă gălbenuşurile de ouă, încorporează făina, praful de copt, esenţa de vanilie şi amestecă. Coca obţinută las-o la frigider pentru jumătate de oră. Întinde bine foaia, tapetează o formă de tartă cu o parte din aluat, întinde gemul de cireşe, apoi pune peste gem fâşii de aluat pe care să le prinzi bine de marginea luatului de dedesubt. Introdu tarta la cuptorul încins în prealabil timp de 15 minute la 180 de grade Celsius. Poftă bună!
Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!