- Timp preparare:
- 30
- Varsta:
- 2 - 4 ani
- Nivel dificultate:
- usor
- Prezent in categoriile:
- Salate, La foc, Preparate grecesti, Legume, Peste, Cartofi, Ceapa, Grecesti, Turcesti, Craciun, Revelion, Pasti, Zi de nastere, Mic dejun, Pranz, Cina, Gustari, Salate cu peste, Salate de icre, Salate aperitive, Salate reci, Salate usoare, Salate grecesti, Salate turcesti, Salate rapide, Gustoase, Deosebite, Cartofi fierti
- Ingrediente principale:
- icre, cartofi
Ingrediente pentru taramasalata:
1 cartof mare
100 g de icre
1 ceapa alba mica
3 linguri de zeama de lamaie
100 ml de ulei de masline
patrunjel verde sau coriandru
Cum prepari taramasalata:
Spala si curata cartoful. Taie-l in cuburi mici si pune-l la fiert cu putina sare. Lasa-l la scurs. Toaca marunt ceapa. Folosind un robot, un mixer sau un mortar, paseaza bine icrele, si amestec-le cu cartoful, ceap, sucul de lamaie, in timp ce, ca la maioneza, amesteci usor cu o lingura de lemn si adaugi ulei de masline. Adauga sare dupa gust. Presara patrunjel verde sau coriandru. Pofta buna!
Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!