- Timp preparare:
- 40 minute
- Varsta:
- 2 - 4 ani
- Nivel dificultate:
- mediu
- Prezent in categoriile:
- Carne de pui, Feluri de mancare, Fripturi la cuptor, La cuptor, Mancaruri de pui, Pulpe de pui, Iarna, Primavara, Vara, Toamna, Carne, Fripturi, Mancaruri, Pranz
- Ingrediente principale:
- pulpe pui, bere, sare
Ingrediente detaliate pentru pui cu bere
Pulpe de pui fara piele
o sticla de bere blonda
sare
piper
Cum preparam Puiul cu bere
Pulpele de pui se spala si se curata de grasime sau resturi de piele, se sareaza si condimenteaza. Asezam pulpele de pui intr-o tava mai inalta, le stropim cu putin ulei. Peste pulpele de pui turnam bere cat sa le cuprinda (restul de bere il poate bea bucatareasa ;-)) si dam tava la cuptor la foc potrivit cam 40 de minute, pana ce scade berea aproape de tot. Puiul cu bere se poate servi langa o garnituta de cartofi natur si cu o salata mare de varza dulce!
Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!