- Timp preparare:
- 1 ora
- Varsta:
- 2 - 4 ani
- Nivel dificultate:
- mediu
- Prezent in categoriile:
- Deserturi, La cuptor, Vara, Smantana, Lactate, Prajituri, Oua, Torturi, Prajituri cu crema, Prajituri cu biscuiti, Prajituri cu branza, Prajituri cu lamaie, Prajituri cu cocos, Prajituri simple, Prajituri de casa, Prajituri gustoase, Prajituri pentru copii, Craciun, Revelion, Pasti, Zi de nastere, Torturi de casa, Torturi simple, Gustari, Gustoase
- Ingrediente principale:
- branza proaspata, cocos
Ingrediente pentru cheesecake cu cocos
200g de biscuiti cu cocos pisati marunt
100g de cocos maruntit
85g de unt moale
800g de smantana, 500g mascarpone
3 oua, 150 g de faina
sucul de la 2 lamai
200 g de zahar, 100 g zahar pudra
Cum prepari cheesecake cu cocos
Piseaza bine biscuitii si amesteca-i cu untul moale. Aseaza-i intr-o tava rotunda cu margini detasabile apasand usor pana ce formezi un blat neted. Baga tava la cuptorul incins la 100 de grade Celsius pentru 5 minute. Intre timp amesteca 500 g de smantana cu ouale batute, zaharul si mascarpone si adauga in ploaie faina si 80 g din cocos pana ce se omogenizeaza. Toarna amestecul in tava peste blatul de biscuiti. Lasa tava la cuptor pentru 15 minute la 180 de grade Celsius. Intre tim amesteca restul de smantana cu sucul de la lamai si zaharul pudra. Lasa prajitura sa se raceasca peste noapte, de preferat la frigider. Apoi glazureaza-o cu amestecul de smantana si fulgi de cocos. Pofta buna!
Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!